Piffa till bilen med trendiga fälgar

Dags att köpa ny bil, nya bildäck eller nya fälgar? Då gäller det att du väljer något som du tycker väldigt mycket om samtidigt som du kanske hakar på någon av dagens trender. Med bra rengöring lite då och då kommer bilen av skinande fin året runt.

Antingen väljer man att köpa fälgar av en bilhandlare, eller så gör man det smidigt för sig och beställer hem ett par fina fälgar online. Man kan beställa fälgar online från Däck365 till exempel för smidighetens skull. Allt för att bilen ska kännas lite extra tillpiffad.

Fälgar är den del på däcket som kan smycka till bilen lite extra. Med ett par välsittande och skinande rena fälgar har man med största sannolikhet en fräsch bil. Precis som man skriver på Norrköpings Tidning är det störts fälgar som vinner. Orginalfälgarna sitter på under vintern men trenden är att byta ut dem till en modell större lagom till bytet till sommardäck. Men egentligen är det ingen övergripande trend som råder i bilvärlden, säger Niklas Clerbin i artikeln. Det är väldigt individuellt vad man vill ha för modell på just sin bil där olika modeller passar olika bilar.

Få fälgarna att glänsa

Precis som man tipsar omMest Motor är det bäst tipset för skinande fälgar att använda ett rengöringsmedel specialgjort för just metalldelarna närmast vägen. Mycket damm och smuts sätter sig hårt vilket kräver ett bra rengöringsmedel. Efter att man sprayat på medlet ska man låta det verka en stund innan man sköljer av. Det mest effektiva är att använda sig av en högtryckstvätt för allra bästa resultat.

Man kan även få gråa däck fräscha och fina efter några år. Man kan använda ett spraymedel avsett för just däck för att ge dem den ursprungliga svarta nyansen tillbaka. Med lite underhåll varje säsong håller kvaliteten helt enkelt mycket bättre.