Styla bilen med LED-belysning

Styla din bil med saxdörrar, LED-ramp och snygga strålkastare. Och kör för bövelen sedan inte på Sveriges sämsta vägar.

bil Vill du också styla din bil? Då har du många roliga val att göra. Allt från att skaffa LED-ramp till bilen som går att montera under eller över registreringsskylten och i trånga utrymmen med smarta upphängningsfästen. Andra roligt för personlig design på exteriören är baklampor, bumper bars, dekorramar, dörrhandtag, huvskydd, skidplate, skyltbelysning, spray, strålkastare, spegelkåpor, stänkskydd, takrails, tanklock, vingar och ögonlock. Samt mycket mer.

Stylat bilen med vertikala dörrar

För att få inspiration på bilstyling går det utmärkt att läsa i till exempel Expressen. Här skrivs det om en Volvo V90 med lamborghinidörrar (vertikala dörrar eller saxdörrar), som verkligen gör att fordonet står ut. Utrustad med luftfjädrar och andra detaljer är det verkligen en kaxig bil.

Kör inte bilen på dessa vägar

Du som verkligen älskar din bil och har stylat den för att den ska vara precis så frän du vill att den ska vara – kör inte på Sverige sämsta vägar. Det är högsäsong för dåliga vägar när våren kommer, med potthåll, lättare att få stenskott av allt grus och lera på skogsvägar, men desto sämre än det då på de redan riktigt dåligt underhållna vägarna. Enligt en artikel i Mest Motor är det såhär landet ligger:

Av de 20 sämsta riksvägarna och länsvägarna finns hela 19 i Norrland. Olycksdrabbade E45:an är den Europaväg som är i sämst skick i hela undersökningen, men även E4, E18 och E20 i Stockholms län ligger illa till.

Mer om hur du kan styla din bil invändigt, med roliga prylar och med hjälp av appar, går det att läsa om här.